Nordea Invest vinder igen priser som bedste investeringsforening

Det er 11. år i træk, at Dansk Aktionærforening kårer Danmarks bedste investeringsforeninger. Vinderne bliver fundet på baggrund af en grundig analyse af afdelingernes langsigtede afkast, lave omkostninger og lave kursudsving.

Der var tæt kamp om pladserne, da Dansk Aktionærforening i maj 2016 uddelte priser til årets bedste investeringsforeninger. Nordea Invest placerede sig igen helt i front ved kåringen.

Tidligere på året blev vi for 6. gang kåret til Danmarks bedste til obligationer ved Morningstar Awards 2016, så vi er stolte af igen at blive hædret og vinde 2 ud af 6 førstepladser ved Dansk Aktionærforenings prisuddeling, siger Eric Pedersen, direktør i Nordea Invest.

Investeringsforeningerne er opdelt i kategorier efter deres investeringsområde og indenfor hver af kategorierne, er der endnu en opdeling i lav risiko, mellem risiko og høj risiko.

I kategorien Aktier – Mellem Risiko, indtog Nordea Invest Danske Aktier Fokus 1. pladsen for andet år i træk, mens det i kategorien Obligationer – Mellem Risiko var Nordea Invest Stabil Balanceret, der løb med sejren.